Verhuizen in Sint-Niklaas? Maak kennis met onze partners

LIFTPROFESSIONAL - Sint-Niklaas

Liftprof verhuizers wagen

Bij Liftprofessional uit Sint-Niklaas bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verhuis. U kan een verhuislift huren die door iemand van het bedrijf bestuurd wordt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verhuiswagen te boeken tegen een scherpe prijs.

De sterke punten van Liftprofessional:

  • zowel grote als kleine verhuis
  • 24/7 bereikbaar
  • persoonlijke en heldere aanpak

Tel: 0489 / 12 14 64

WAASMOVE - Verhuizers

logo waasmove verhuizers

Waasmove is een jong en dynamisch verhuisbedrijf. Ze zijn actief in de regio's Antwerpen, Oost-Vlaanderen, het Waasland en Sint-Niklaas. De enthousiaste verhuizers van Waasmove nemen alle zorgen bij u weg, zowel voor, tijdens als na de verhuis.

Ze zijn uiterst bekwaam in kleine en grote verhuizingen. Daarnaast voorzien hun werknemers het transport van en naar uw nieuwe thuis.

De tarieven kunt u terugvinden op hun website!

Tel: 0468 / 24 42 79

DUOSVERHUIZING - Sint-Niklaas

DV verhuiswagen S-N

Heeft u een verhuisbedrijf nodig tegen een correcte prijs? In Sint-Niklaas kan u meteen bij Duosverhuizing terecht. Deze ervaren verhuizers staan garant voor een professionele aanpak en een verhuis zonder zorgen.

U krijgt de mogelijkheid om een verhuislift te huren, zodat uw spullen ook naar appartementen verhuisd kunnen worden. Duosverhuizing biedt deze echter aan tegen scherpe prijzen.

Vraag zeker een gratis offerte aan op hun website!

Tel: 0489 / 32 13 40