Verhuizing in Brasschaat? Onze verhuizers helpen u graag

VERHUIZINGEN MEYS - Brasschaat

meys verhuizingen brasschaat

Bent u van plan om te verhuizen en wil u dat alles vlot en efficiënt verloopt? Neem dan zeker contact op met Verhuizingen Meys uit Brasschaat. De behulpzame werknemers ontzorgen u doorheen het volledige proces. Zij (de)monteren uw meubels, pakken uw materiaal in en zorgen voor een vlot transport van uw materiaal.

Verhuizingen Meys behoort sinds 2021 tot de Gosselin Group. Samen hebben de twee bedrijven meer dan 175 jaar ervaring in de sector. Beide bedrijven zijn bovendien aangesloten bij de BKV. U mag er bijgevolg zeker van zijn dat zij zorgen voor een kwaliteitsvolle verhuizing.

Tel: 03 / 653 22 11

BECO VERHUIZINGEN - Brasschaat

verhuizingen beco brasschaat

Heeft u verhuisplannen en wenst u de hulp van ervaren verhuizers bij uw verhuizing? Beco Verhuizingen is uw ideale partner. Dit bedrijf is actief in verschillende Antwerpse gemeenten en steden zoals Essen en Brasschaat.

Volgende diensten zijn inbegrepen in de verhuizing:

  • (de)monteren van uw meubels
  • inpakken en uitpakken
  • gratis vrijblijvende offerte

Tel: 0497 / 45 89 26

ANTWERP MOVE - Verhuisfirma

antwerp move brasschaat lift

Antwerp Move heeft meer dan 15 jaar ervaring in verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Ze zijn actief in steden en gemeenten in de grote omgeving van Antwerpen zoals Wilrijk, Deurne en Brasschaat.

De verhuisfirma hanteert een vlotte werkwijze. Eerst en vooral wordt de verhuizing goed georganiseerd met duidelijke afspraken. Vervolgens gaat Antwerp Move over tot de realisatie van de verhuizing. Na de realisatie kan u genieten van uw nieuwe woning.

Vraag zeker een offerte op maat aan!

Tel: 0485 / 64 16 26