Verhuisfirma

Er zijn veel taken die een verhuisfirma van u kan overnemen. Verhuisfirma’s helpen niet alleen het fysieke vervoer te regelen, maar bijvoorbeeld ook administratieve taken:   direct offertes aanvragen
 • Het verwijderen van groot meubilair
 • Het overnemen van administratieve taken
 • Zorg dragen voor het vervoer naar uw bestemming
 • Het inpakken van alle goederen in dozen

verhuizing Een belangrijk verschil is of u uw verhuisdozen zelf of door de verhuisfirma laat inpakken. Als de verhuizer dit voor u doet dan zal hij u kunnen verzekeren. Indien er iets beschadigd raakt, dan kan dit worden vergoedt door een verzekering. Het kan dus voorkomen dat uw verhuisgoederen niet verzekerd kunnen worden als u zelf de verhuisdozen inpakt!

Tip! Betrek uw verhuisfirma zo vroeg mogelijk bij uw voorbereiding. Hiermee vergroot u uw kansen dat er wat mis kan gaan!

Ervaringen van andere bezoekers

Tevreden over verhuisfirma en service
"We hebben de verhuisfirma via verhuizers-antwerpen.be gevonden en zijn erg tevreden. Gisteren is de verhuisdag geweest en tot nu toe zijn er nog geen problemen geweest. Ik ben erg tevreden over de service en verhuizers van deze website!"
Toegevoegd: D. Willems (22-12-2011)
Waardering: 3/5

Offertes voor verhuisfirma snel ontvangen
"Zo gemakkelijk als de aanvraag zelf, zo snel kwamen de offertes bij mij binnen. Aangezien wij erg laat zijn begonnen met de verhuizing, zijn we erg blij hiermee!"
Toegevoegd: T. de Waele (20-11-2011)
Waardering: 4/5
 

Voordelen van verhuisfirma

 • Geen verassingen tijdens uw verhuizing
 • Uw verhuisspullen zijn verzekerd
 • Voldoende verhuizers
 • Goed voorbereid zijn

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn verhuisspullen graag laten verzekeren voor transport. Hoe regel ik dat?
In de offerte aanvraag kunt u dit vermelden. De kans is groot dat de verhuisfirma uw verhuisdozen wilt zien of zelf wilt inpakken. Dit is vaak een eis om enige vorm van garantie te kunnen krijgen.

Ik heb alleen verhuizers nodig. Kan ik daarvoor offertes aanvragen?
Ja, veel opdrachten die verhuisfirma’s ontvangen hebben deze strekking. Het is dus geen uitzondering om alleen verhuizers nodig te hebben

De website verhuizers-antwerpen.be helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuizers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veel gestelde vragen'.

Lees onderstaand meer over de diensten van verhuizers:

Bent u een verhuizer?

En wilt u meer klanten en/of opdrachten? Meld u dan snel aan en ontvang vandaag nog aanvragen op maat!

Vind nu nieuwe klanten!

Bent u er al over uit?

U wilt snel en gratis offertes aanvragen? Dit kan heel gemakkelijk. Door op de button hiernaast te klikken gaat u terug naar de homepage waar u slechts uw postcode hoeft in te vullen. Vervolgens zult u worden doorverwezen naar het aanvraag formulier.
  direct offertes aanvragen


 

Verhuizers Antwerpen

Vind betrouwbare verhuizers en benodigdheden voor diverse verhuizingen. U kunt kiezen uit de volgende soorten verhuizingen:

 • Particuliere verhuizing
 • Speciaal transport particulier
 • Speciaal transport zakelijk
 • Zakelijke bedrijfsverhuizing

De kosten voor elk type kunnen verschillen, daarom is het verstandig om eerst de offertes goed te vergelijken! Nadat u de aanvraag heeft gedaan kunt u zonder enige verplichting prijsopgaves ontvangen van verhuizers in Antwerpen.

Verhuizen naar Antwerpen


verhuizing Antwerpen